Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Βασίλης Φεγγερός : «Απαράδεκτη και φασιστική συμπεριφορά του Δημάρχου»

Επιστολή ανάγνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου Βασίλης Φεγγερός στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 19/2/2015 κατά την διάρκεια επί του θέματος «Ορισμός Διαπαραταξιακής Επιτροπής Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για τα έτη 2015-2016» όπου αφήνει αιχμές και καταφέρεται με σκληρή γλώσσα εναντίων του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου.
«Κύριε Πρόεδρε, Θα ήθελα να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο και να καταγγείλω την απαράδεκτη και φασιστική συμπεριφορά του Δημάρχου όσων αφορά το πρόσωπό μου. Πιο συγκεκριμένα κατά την σύσταση του διαπαραταξιακού συμβουλίου της Α.Ε πρώην ΔΕΚΤΕ,
επεμβαίνει με ιταμό φασιστικό τρόπο στον επικεφαλής της παράταξής μας κ. Καούκη, πιέζοντας τον επανειλημμένα να μη με προτείνει για το ΔΣ της Α.Ε. Δεν ξέρω αν φοβάται κάτι! Όταν ο κ. Καούκης εμμένει στην πρότασή του, αποφασίζει αυταρχικά να μην τοποθετήσει από την ''Δημοτική Ισοπολιτεία'' και να ορίσει άλλο μέλος της παράταξής του. Δειλός και κρυπτόμενος μη έχοντας το θάρρος της γνώμης του, λέει ότι δήθεν δεν με θέλει η εκτελεστική επιτροπή, σημειωτέων ότι είναι διορισμένοι από τον ίδιο. Το πρόβλημα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δεν είναι η συμμετοχή μου στο ΔΣ της Α.Ε ούτε το θεωρώ κάτι το σημαντικό, άλλωστε έχω εκλεγεί ήδη στην Οικονομική Επιτροπή που είναι πιο σημαντική με πολλαπλό αντικείμενο. Πρόβλημα όμως είναι, η ωμή αντιδημοκρατική και φασιστοειδής παρέμβαση του. Πρόβλημα είναι ο ρεμβασισμός, η μικρότητα και εν γένει το πολιτικό ήθος του. Για όλα αυτά δηλώνω ότι θα είμαι παρόν στη πρόκληση και η ευθύνη δεν θα βαρύνη πλέον εμένα.»

Βασίλης Φεγγερός
Δημ. Σύμβουλος ''Δημοτικής Ισοπολιτείας''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου