Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Βασίλης Φεγγερός : Ο συγκεκριμένος Δήμαρχος κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ο «πανηγυράκιας» Δήμαρχος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος με την «Δημοτική Ισοπολιτεία» Βασίλης Φεγγερός, ασκεί δριμεία κριτική στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο για την αύξηση κονδυλίων των εκδηλώσεων που θέλει να κάνει κατά 50%. Διαβάστε παρακάτω την απομαγνητοφωνημένη δήλωση του Βασίλη Φεγγερού, όπως καταγράφηκε για το «pitsounicity.gr» και την «ΠΡΩΤΗ Ιλίου - Πετρούπολης».
Βασίλης Φεγγερός : Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι υπήρχε μια επιτροπή με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διακομματική, στην οποία συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις. Συνεδριάσαμε μια φορά στην αρχή και συνεννοηθήκαμε στις εκδηλώσεις κλπ, βεβαίως να βοηθάμε για να έχουμε κοινή άποψη προς την κατεύθυνση να λειτουργούμε όλοι ομαδικά και διαπαραταξιακά. Αντ αυτού λοιπόν, στις τελευταίες δύο εκδηλώσεις, όπως ήταν η Λευκή Νύχτα με 45.000 ευρώ ανάθεση, αλλά και προχθές με την jazz 8.500 ευρώ.
Δεν ξέρω βέβαια ειλικρινά η μουσική jazz πόσο παραδοσιακή είναι και εάν έχει σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα και θα έπρεπε να δώσουμε αυτό το μεγάλο ποσό των 8.500 ευρώ. Όμως πέρα από αυτό, δεν συγκληθήκαμε καθόλου μέσα σε επιτροπή να αποφασίσουμε το οποιοδήποτε ποσό γύρω από αυτή την εκδήλωση και παρ όλα αυτά, άρχισε ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος να παραπληροφορεί εσκεμμένα πιστεύω, ή είναι ανενημέρωτος και παραπληροφορεί το σώμα μέσα και λέει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να αυξήσουμε κατά 50% το ποσοστό των εκδηλώσεων. Σε μία εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει που η κρίση είναι διαρκείς σε όλη την κοινωνία, ο συγκεκριμένος Δήμαρχος κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ο «πανηγυράκιας» Δήμαρχος της Δυτικής Αθήνας και μάλλον του λεκανοπεδίου και ζητάει να αυξήσουμε το ποσοστό των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων από 200.000 να τις πάμε στις 300.000. Το θεωρώ απαράδεκτο  και εντελώς αντικοινωνικό αυτή την στιγμή με αυτά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός, να ζητάει 50% αύξηση για πανηγυράκια και είναι απαράδεκτο να πληροφορεί διαφορετικά το σώμα από την πραγματική αλήθεια. Ε..όχι! δεν είμαστε Δήμος πανηγύρι, είμαστε Δήμος με πρώτη προτεραιότητα τα έργα και μετά τα πανηγύρια και ας θέλει ο συγκεκριμένος Δήμαρχος να βάζει πρώτα τα πανηγύρια και μετά τα έργα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου